A dízelmotort a németeknek köszönhetjük, de a magassarkú cipőt nem

A gyerekeimmel esténként sokszor nézegetünk, olvasgatunk könyveket. Legutóbb kisfiam választott, és egy találmányokról szóló kötettel a kezében ugrott be az ágyba. Ki volt Karl Benz? Ez volt a fejezet címe, ahol a könyvet kinyitottuk. Mint kiderült, ő egy német mérnök-feltaláló volt, aki megépítette az első belső égésű motorral hajtott autót. Tovább lapozgatva a könyvet egész sok hasznos és érdekes dolgot találtunk, amit a németeknek köszönhetünk, a fogkrémtől a számítógépen át egészen az mp3 formátumig.

Kislányom a hallottakra egy igazán aranyos kérdéssel reagált, igazi nőcis módra.

– Anya, a magassarkút ki találata fel? Azt is a németek? 

– Divat és a ruhadarabok dolgaiban legtöbbször a franciák voltak úttörők, szerintem magassarkú kérdésben is, de a németeknek is nagyon nívós, megbízható cipőmárkáik vannak. – válaszoltam.

Egyik kedvenc cipőmárkám az S.Oliver éppen német, mert sokoldalú stílusú, megbízható és ár-érték arányban igazán kiváló cipőket dobnak piacra.

Eszembe is jutott, hogy meg kellene nézni a neten, vannak -e most pénztárcabarát akciók. Ilyenkor, szezon vége felé még kedvezőbb áron lehet igazán csinos és kényelmes darabokat kifogni. Találtam is egy nagyon szuper webáruházat, a cipomarket.hu-t, ahol szebbnél-szebb kedvező árú, változatos színű és fazonú cipők és kiegészítők vártak. Nemcsak cipők, de övek és pénztárcák is szerepeltek a kínálatban. Éppen egy rendkívül pénztárcabarát 60-70%-os kiárusításba botlottam, amit azzal a céllal hoztak létre, hogy mindenki kiváló áron juthasson hozzá kedvenc márkáihoz, vagy éppen próbáljon ki újakat. Óriási kínálattal várják a vásárlókat, a hölgyek mellett nem feledkeznek meg a gyerekekről és a férfiakról sem. Mindenki megtalálhatja magának a legmegfelelőbb cipőt, legyen az elegáns, kényelmes, sportos vagy klasszikus fazon, vászonból, vagy éppen bőrből. A teljesség igénye nélkül: balerinacipők, szandálok, klumpák, edzőcipők, félcipők, széles választékával várják az érdeklődőket.

Kereshetünk cipőt, bakancsot, táskát a webáruházban, a cipomarket.hu-n biztosan meg fogjuk találni a megfelelőt. Mindenki tud egyéniségének, stílusának megfelelő darabot választani, bármilyen alkalomra is keres lábbelit, saját részre, vagy ajándékba. Akár a praktikum akár a kényelem, vagy éppen a küllem az elsődleges a vásárló számára, biztosan nem fog üres kézzel távozni. Aki egy adott márkához ragaszkodik, annak sem lesz csalódásban része: többek között Tamaris, Bugatti, S.Oliver, Marco Tozzi, Jana márkákat is forgalmaznak. Én változatos fazonú cipőket hordok, reggelente általában hangulatomhoz illő darabokat választok a gardróbból, persze figyelembe véve, hogy van -e valamilyen alkalom.

Összességében tetszetős felületű Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu. Menüje áttekinthető, többféle szempont alapján kereshetünk a termékekre, akár bizonyos márkához, fazonhoz, esetleg színhez ragaszkodunk. A magassarkú cipőknél még a sarokmagasságot is be lehet állítani, ez nekem különösen tetszett, hogy ennyire odafigyelnek a részletekre. Emellett egy nagyon részletes, márkák szerinti mérettáblázatot is találunk, ami megkönnyíti a számunka legmegfelelőbb méretű cipő kiválasztását. Ha egyéb kiegészítőt is szeretnénk választott lábbelinkhez, biztosan nem fog minket csalódás érni. Övekből, pénztárcákból is legalább olyan széles és változatos a termékkínálat, mint cipőkből. Itt is a legkülönfélébb színek és fazonok közül választhatunk nagyon kedvező áron.

Az én választásom egy szép, bézs színű, nagyon kényelmes S.Oliver magassarkúra esett, de találtam megfelelő lábbelit a férjemnek és természetesen a gyerekeknek is. A kislányomnak egy nagyon csinos, szintén S.Oliver szandált rendeltem, ami ha nem is magassarkú, de biztosan elmondhatja róla, hogy német találmány!