A https://lolmarkt.hu minősége talán még a német minőséget is leveri

Az egész családunkban közös a Németország iránti szeretet. Édesapám és a húgom is imádja az országot velem együtt. Az ország szeretetéhez az is hozzátartozik, hogy laknak ott rokonaink is, én pedig ott töltöttem egy bizonyos időt az Erasmus cserediák program keretei belül. Akkor sok mindent megtanultam a németekről, megtudtam, milyen is az emberek mindennapi élete a sokat emlegetett nyugaton.

Az Erasmussal Németországban töltött félévem élményeiről itt olvashattok: https://ger-mania.hu/nemetorszagi-erasmusos-elmenyeim-napelemek/.

A németek híresek a precizitásukról és a német mentalitásról. Szeretik a bonyolult dolgokat, és vannak olyasmik, amiket az ember hiába tud németül, akkor sem ért.

Mikor legutóbb Münchenben voltam, például egy egyszerű jegyautomatával is meggyűlt a bajom. A családommal voltunk kint és hiába tudunk mind németül, az automata működését nem tudtuk megfejteni. Más segítségét kellett kérnünk ahhoz, hogy jegyet vásároljunk.

Az automaták az ország különböző részei teljesen máshogyan működnek, de még az adott városrészeken belül is lehet egymástól teljesen különböző automatákat találni. Ez eléggé megnehezítette a jegyvásárlást, de szerencsére a helyi lakosok segítségével ezt az akadályt is sikeresen megugrottuk.

A híres német precizitás mellé társul az olykor túlságosan is megbonyolított rendszer. Szerencsére vannak az életnek olyan területei, ahol mi, magyarok is átvettük a német precizitás jegyeit.

Amikor kiutaztunk a családdal, természetesen rengeteg szuvenírt vásároltunk. A városban nagyon sok a szuvenír bolt a főtereken, hogyha nem jártam volna már Berlinben azt hinném, München a főváros. Németország a méreteit tekintve sokkal nagyobb, mint Magyarország, így sokkal több nagyvárosa is van. München, Hamburg, Köln, Frankfurt és Stuttgart is nagyobb, mint Budapest, így ezekben az amúgy „vidéki” városokban is azt hiszi az ember, hogy a fővárosban van. Ehhez szerintem az is nagyban hozzájárul, hogy nálunk csak Budapesten van metró, Németországban pedig számos nagyvárosban van.

A szuvenírboltokat járva apukám talált egy nagyon jó pólót egy szellemes német szövegel. Meg is akarta venni, de sajnos nem volt a méretében. Nem nagyon zavartattuk magunkat, mert rengeteg szuvenírbolt volt még a környéken, de hiába jártuk be mindet, nem találtunk ugyanolyat, mikor pedig vissza akartunk menni a boltba megkérdezni, hogy tudnak-e nagyobb méretet szerezni nekünk, már nem sikerült ugyanazt a boltot megtalálnunk. Apukám nagyon szomorú volt, hogy nem sikerült megvennie a pólót.

Mikor hazaértünk, persze egyből eszembe jutott a meg nem vett póló és úgy döntöttem, hogy csináltatni fogok neki egyet.

Itt jön a képbe a német és a magyar precizitás is. A Németországban látott pólón a felirat nagyon jó minőségű volt, teljesen középen volt, látszott, hogy nagyon gondos kezek készítették. Reménykedtem, hogy a póló magyar változata is hasonlóan kivitelezett darab lesz. Nem fűztem hozzá sok reményt, mivel a magyar és a német technológiát elképzelhetetlennek tartottam egy lapon említeni. A https://lolmarkt.hu oldalon néztem utána a pólónyomtatásnak. Megnéztem, hogy hol és hogyan lehet igénybe venni a szolgáltatásaikat.

Nagytételes (20+ darab) megrendelés esetén hosszabb rendelési időre kell számítani, de amennyiben csak egy darabot szeretnénk rendelni a termékből, akár helyben is elkészítik nekünk azt.

Vannak persze előre tervezett mintáik is, amik között egy nagyszerű Trabantost is találtam, amit a kosaramba tettem és megrendeltem. Apukám imádja a német autókat, van is egy nagyon régi Trabantja is. Igaz, már nem használja, de nagyon szereti.

Amikor elmentem, hogy átvegyem a megrendelt pólót, akkor vittem magammal a Németországban látott póló reprodukálásához szükséges mintát, amit német precizitással és szakértelemmel tettek fel a pólóra.

Valahogy a németek szakértelme is legendás a precizitásuk mellett. Bátran állíthatom, hogy a Németországban megvett póló minősége teljesen megegyezik a https://lolmarkt.hu – ról rendelt pólóval.

Nagyon meg voltam elégedve az innen beszerzett póló és nyomatok minőségével is. Talán vanna dolgok, amikben kezdünk ténylegesen felzárkózni a németekhez, ezt pedig nagyon j látni.

Apukámnak is nagyon tetszett a https://lolmarkt.hu – ról rendelt póló, először azt hitte, hogy azt vettem meg neki, amit Németországban láttunk, aztán persze volt nagy meglepetés, mikor kiderült, hogy csináltattam és nem abban a boltban vettem.

Örülök neki, hogy a https://lolmarkt.hu segítségével most már akkor nyomtathatok pólót, amikor ahhoz kedvem van. Az áraik pedig nagyon kedvezők, annak örülök, hogy az árszínvonalat nem vettük át a németektől a precizitás és a magas minőség mellett. Az a bölcs, aki csak a ó dolgokat veszi át másoktól.

https://lolmarkt.hu
https://lolmarkt.hu

Mostantól, ha gyorsan, akár azonnal szép nyomatokat akarok, nincs más teendőm, csak fel kell keresnem az egyik üzletet, ahol a https://lolmarkt.hu árusítja a termékeit, és akár perceken belül az enyém lehet az áhított póló.