A német barát és a fogszabályzó esete

Éveken keresztül tanultam Németországban, Berlinben, majd pár évet dolgoztam is kint. Akármennyire is szerettem a közeget, a jó fizetést és az embereket, sosem volt kérdés, hogy végül hazatérek Magyarországra. Természetesen főleg a családom miatt. Egy valamit hoztam mégis haza magammal, vagyis pontosan valakit, méghozzá egy udvarlót, azonban az itthoni mindennapokban, a rózsaszín köd felszállta után, fel kellett készülni az olyan hétköznapi problémákra, mint a fogszabályozás.

A barátom tehát végül jó munkát kapott itthon, egy német cégnél, így szépen lassan berendezkedtünk Budapesten. A nyelvi nehézségek ellenére, feltalálta magát nélkülem is, sőt, kezdte kicsit elsajátítani a magyart.

Egyik nap viszont egy olyan kérdéssel állt elő, amire hirtelen én magam sem tudtam a megfelelő választ. Régóta tervezgette, hogy megcsináltatja a fogait és fogszabályzót rakat fel magának. Mivel nagyon ritkán járt haza Németországba, így sokkal egyszerűbbnek tűnt, ha itt, Budapesten intézzük ezt a kérdést.

Mivel nekem sosem volt fogszabályzóm és nem is sokat tudtam róla, így a legkézenfekvőbb módon, a Google keresőhöz fordultam. Kis böngészés után találtunk rá erre a honlapra, ahol részletesen olvashattunk a fogszabályzóról, annak hátteréről. Pontosan leírták mire kell figyelni a fogszabályzóval kapcsolatban, mikor lehetséges annak felhelyezése és más hasznos információkat, amelyeket eddig egy fogászat honlapján sem találtunk meg így. Egy kis fordítás után, a barátomat is meggyőzte az amúgy is nagyon szimpatikusnak és ember-központúnak tűnő hely, így hamar kértünk időpontot.

fogszabályzó

Több év után teljesült a vágya és már újra mer teljes értékűen mosolyogni, hála a professzionális csapatnak, akik felhelyezték neki a fogszabályzót.