A német minőséget is felülmúlja a LORD Shop

Imádom Németországot, régi vágyam volt, hogy itt éljek. Mindig nézegettem a különféle híreket, cikkeket, amelyek az országról szólnak. Áhítattal olvastam őket, és mindig elképzeltem, milyen is lehet ott az élet.
Tinédzser korom végén bátorságot gyűjtöttem, és ki is költöztem 2 évre Németországba. Nagyszerű kaland volt, sok tapasztalatot szereztem. A német minőség nagyon tetszett, és az ottani emberek felfogása is, ám rá kellett jönnöm: a családom nélkül nem élet az élet, és végül a honvágyam hazahozott.
Egy dolog viszont maradandó volt az utam kapcsán: itt ismertem meg a jelenlegi férjem. A kinti élet gyorsan összekovácsolt minket, és a kint gyűjtött tőkével itthon megalapoztuk az életünket.

Óriási volt az örömöm, amikor megtudtam, hogy várandós vagyok. Ez feltette a pontot az i-re. A babavárás minden percét élveztem, igyekeztem maximálisan megélni minden egyes eseményt és időszakot.
Egy dolog volt, ami a páromnak és nekem is szemet szúrt: a hazai termékek ára és minősége. Sokkal nehezebb itthon megfelelő ár-érték arányú dolgokat találni, mint odakint.

Már 4 hónapos volt a kisfiam, amikor egyik barátnőmmel beszélgetve előjött a pelenka témája. Meglepődött, amikor mondtam, hogy a hipermarketek polcairól válogatom össze a babám számára szükséges holmikat. “Nektek ennyi pénzetek van, hogy feleslegesen költitek? Jól megszedhettétek magatokat külföldön!” – mondta nekem Andi.
Kicsit sokkolt, amit mondott, nem is értettem először. Természetesen mi sem úszunk a húszezresekben itthon, de a magas minőséget minden téren szerettük volna megadni a gyermekünknek.
Ahogy jobban belemélyedtünk a társalgásba, rájöttem, hogy Andi sincs ezzel másképp. Neki is fontos a minőség, ám megtalálta azt a módot, ahol ezért nem kell feleslegesen nagy összegeket költenie: ez nem más, mint a Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop webáruház.

Korábban nem hallottam még róla, ám Andi szavai nagy hatással voltak rám. Először a közösségi médiát hívtam segítségül, hogy kicsit jobban utánanézzek, honnan is szokott rendelni.
Hihetetlenül sok követőjük van, és megszámlálhatatlan pozitív értékelés. Szinte egybehangzóan emelik ki az emberek A LORD Shop kapcsán a minőséget és a jó árakat. Az oldalukon rendszeresen megosztják az aktualitásokat, köztük a remek akciókat is.

Jobban utána néztem a cégnek. Eleinte furcsa volt, hogy korábban nem hallottam róluk, ám megtaláltam a feltehető okot: a cég már 1995 óta tevékenykedik, ám elsősorban beszállítóként. Nagyobb üzleteket szolgálnak ki, emiatt történhetett, hogy elkerülte a figyelmem a webáruház neve. Idővel persze nem csak a nagy boltokat szolgálták már ki, hanem elérhetővé tették a lakosság számára is a közvetlen rendelést.

Andi nagyon szeret itt vásárolni. Ennek egyik oka, hogy minden itt rendelt terméket házhoz hoznak. Ez óriási segítség, hogyha egy csecsemő van a háznál. Akinek nincs gyermeke, el se tudja képzelni, milyen nehéz vele végigjárni a boltokat, és összeszedni, majd hazahurcolni mindent, amit épp aznap vettünk. Nem csoda, hogy sok anyuka inkább halogatja a boltba járást, vagy segítséget kér hozzá. Andinak nem volt erre lehetőség, sőt, a legközelebbi szupermarket is több tíz kilométerre van tőle. Így jött először az internetes vásárlás gondolata. A LORD Shop kedvező szállítási árakat biztosít mindenki számára. Ezáltal sok esetben nem hogy ráfizetne a házhozszállításra, hanem még spórol is: neki többe kerülne autóba ülni, és elkocsikázni a legközelebbi nagyvárosba shoppingolni, minthogy megrendelje, amire szüksége van.

Eldöntöttem, hogyha ennyi ember bizalmat szavazott az áruháznak, akkor én is adok egy esélyt a Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop boltnak.
Először a pelenka témára akartam valamit kitalálni. Szerettem volna olyat találni, ami jó minőségű, mégsem kell rá vagyonokat költeni. Szerencsére a LORD Shop kínálata oly módon van felépítve, hogy ott mindenki megtalálja a saját maga számára legkedvezőbbet. Bizonyos termékek azoknak készültek, akiknek az alacsony ár a legfontosabb tényező, de akad olyan is, ami a prémium minőséget keresőknek ad megoldást. Továbbá létezik az arany középút: bizonyos termékek esetén az ár-érték arány a kiemelt szempont. Én ez utóbbit kezdtem keresni, és nem is kellett sokat kutatni, hogy sikerrel járjak. Bár nem ismertem a LORD Shop márkáit, el kellett ismernem, hogy ez az én tájékozatlanságom oka lehet. Sokan elismerik és nagy bizalommal használják az innen rendelhető pelenkákat.

Miután megtaláltam a nekem leginkább szimpatikusat, folytattam a keresgélést. A termékpaletta nem merül ki a pelenkák terén. Számos babaholmit rendelhetünk innen. Az egyik kedvenc felfedezések a babaruhák voltak. Ez folyamatos gondot okoz, ugyanis a kisfiam úgy nő, mint a gomba. Ennek következtében állandóan van olyan ruhadarab, amit épp be kell szereznem. A LORD Shop erre is jó lehetőséget biztosít. Megfizethető áron jó minőségű ruhát tudok itt vásárolni, mintha csak Németországban lennék.
Ezek mellett nem elhanyagolandó, hogy sok-sok tisztálkodáshoz használatos termékük is van, felnőtteknek is gyermekeknek egyaránt. Meglepődtem, amikor a popsikrémet megtaláltam itt olyan áron, mint amilyenen a boltban akciók során kínálják. Itt akció nélkül is kedvezőbb volt, mint bárhol! Ezen felül nagyon megnyugtatott, hogy nem kell végre a mosószer után kutatnom állandóan. A webshopban elérhető az a márka, amit a kisbabám számára is megfelelő. Nem kell végre bejárnom 5 üzletet, mire találok belőle egy flakonnal, hiszen itt mindig van raktáron.

Amikor telepakoltam a kosaram jobbnál-jobb árú árucikkekkel, a kiszállítási lehetőségnél találtam egy érdekességet: lehetőség van túrajárattal kiszállíttatni a csomagom. Ez egy egyedi, ám annál kedvezőbb megoldás: a LORD Shop saját futásszolgálattal rendelkezik. A futár egy meghatározott útvonalon közlekedik, minden héten ugyanabban az időpontban érkezik a megadott településekre, kerületbe. Ha ezt választjuk, nem csak kiszámítható, mikorra várjuk a csomagot, de az ár még a hagyományos kiszállításnál is kedvezőbb. Egy ideig agyaltam, hogy Andi miért nem ezt választja, de aztán rájöttem: a túrajárat Budapesten és bizonyos Pest megyei településeken elérhető. Andi messzebb lakik, így neki a hagyományos futárszolgálat a választható opció.

A csomagom izgatottan vártam. A férjem nem is tudta mire vélni, utoljára a kisfiamat vártam így, meg talán gyerekként a Jézuskát.
A túrajárat pontosan akkor érkezett, amikorra előre meg volt ígérve. Ez már önmagában is jó pont, nem szeretem egy fél napon át vigyázzban állva várni a futárt.
A csomag átvétele gyorsan, gördülékenyen zajlott, és még kártyával is tudtam fizetni, ami újabb piros pontot jelent nálam.

Nagyon elégedett voltam a rendeléssel. A termékek minősége kifogástalan volt. A pelenka pedig felülmúlta a várakozásom: jobban teljesített, mint az a márka, amit a hipermarketben szereztünk be korábban. A pelenkát, amit innen rendeltem szerencsére sokáig használhatjuk majd, hiszen több méretben is elérhető.
A LORD Shop az egyik kedvenc üzletemmé vált. Sajnálom egy kicsit, hogy nem ismertem korábban, de örülök, hogy végül Andi felnyitotta a szemem. Most már nem kell az újságcikkeket bújnom Németországról álmodozva, hiszen itthon is meg tudom teremteni a gyermekemnek mindazt, amiről korábban álmodoztam.

Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop