Az Akciólesőnek köszönhetően már jobban megy a spórolás

Három nyáron át Németországban dolgoztam. Itthoni viszonylatban az ottani fizetés nagyon magasnak számít. Persze ott nagyobbak az árak is, tehát nem kell azt hinni, hogy ott kolbászból van a kerítés. Én viszont a pénzem nem ott költöttem el, hanem itthon. Így ez jó kis kiegészítésnek számított az itthoni fizetésemhez. Az idén nyáron azonban már nem mentem. Meg is látszott ez a pénztárcám vastagságán, azaz inkább vékonyságán.

A németországi nyarak után hozzászoktam a jóléthez, több, drágább terméket engedhettem meg magamnak. Most azonban vissza kellett térnem a takarékos életmódra. Erről meséltem az egyik ismerősömnek is, aki jót nevetett rajtam, majd az Akcióleső oldalát ajánlotta nekem, ahol számos bolt akciós újságjai megtalálhatók, online lapozható formában.

Az akcioleso.hu weboldalról még sosem hallottam, de egyből felkeltette az érdeklődésemet, így amint tehettem, rákerestem a neten. Az Akcióleső oldalán a Penny Újságok is megtalálhatók online lapozható formában, aminek nagyon megörültem. A Penny a kedvenc boltom, így természetesen az ő termékeikre voltam a leginkább kíváncsi.

A Penny Újságok összes száma fent van az internetes oldalon, de szerencsére az aktuális lap szemmel láthatóan ki van emelve, tehát nem kell keresgélni a sok újság között. A mostani szám csak hétfőtől szerdáig érvényes, tehát ebben a három napban érdemes elintézni a bevásárlást. A zöldségeket, gyümölcsöket elég nagy mennyiségben fogyasztom, tehát egyből felkaptam a fejem arra, hogy a kelkáposzta, a zeller, a mandarin, a fokhagyma, a karfiol, a sárgarépa, a vöröskáposzta és a petrezselyemgyökér is le van árazva. Ezekből biztos vásárolok a napokban. Mint minden boltban, a Penny-ben is megjelentek már a karácsonyi kellékek, dekorációk. Ezekből is fogok szemezgetni, mivel nagyon szeretem karácsonyi díszbe öltöztetni az otthonomat. Ez minden évben nagy rituálé számomra.

Örülök, hogy rátaláltam az Akcióleső oldalára, hiszen ezáltal sokkal okosabban intézhetem a bevásárlásokat és talán így több pénzt sikerül megspórolnom.