Egy német család ismertetett meg a természetes étrenddel

Mindig is rajongtam Németországért. Ez szinte mindenben megmutatkozik nálam. A labdarúgásban mindig a német klubcsapatoknak, illetve a válogatottnak szurkolok. Vásároltam is magamnak egy német foci mezt, amit rendszeresen hordani szoktam a fontos futball eseményeken. A kedvenc autógyártóim is mind németek, emiatt az a tervem, hogy egyszer vásárolni is fogok magamnak egy német márkájú gépjárművet. Németországot egyébként rendszeresen látogatni szoktam.

Természetesen a kedvenc nyelvem is német, amit már alsós általános iskolás koromtól elkezdtem tanulni. A német nyelvtudásom tökéletesítésére a mai napig törekszem. A felsőfokú nyelvvizsgám már meg van egy ideje, de nekem ez sem elég: szeretném megközelíteni vagy el is érni az anyanyelvi szintet. Ehhez egyszer ki is kell költöznöm. Most még beértem azzal is, hogy egy diákcsere program segítségével kiköltözhessek 2 hónapra. Egy német családnál lakhattam, akik rendszeresen bio élelmiszerekből készítették az ételeket. Én azt annyira megszerettem, hogy elhatároztam, ha hazatérek, én is elkezdem ezt az életformát. Ehhez keresnem kellett egy erre szakosodott boltot.

Az interneten keresgélve meg is találtam a BioCity webáruházat. Nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy lássam, hogy itt mindent be fogok tudni szerezni ahhoz, hogy bio élelmiszerek felhasználásával oldjam meg az étkezéseimet. Az oldalon már az az első alkalommal azonnal feltaláltam magamat. Az oldal keresője és a menürendszere is nagyon jól működik. Számomra különösen tetszett az a funkció, ahol egy csúszka segítségével be lehet állítani a minimum és a maximális árat. Miután ezt megtesszük, onnantól kezdve csak az ennek az árnak megfelelő termékeket sorolja fel az oldal, az adott kategóriában, amit kiválasztottunk.

Az egyik termék, aminek rendszeres felhasználójává váltam, az a kókuszvirág cukor. Mikor elsőre találkoztam a termékkel, azt hittem, hogy kókuszos íze lesz. A termékleírások azonban nagyon alaposak ezek a weboldalon. Ez esetben is ki lett emelve, hogy a terméknek nincsen kókuszíze. Ez egy olyan termék, mely csak nem olyan édes, mint a hagyományos cukor, de annál jóval egészségesebb.

A BioCity termékeire egyébként is kifejezetten jellemző az, hogy az átlagos élelmiszereknek egy egészségesebb változatait kínálja fel az érdeklődőknek. Ez ráadásul nem csak az élelmiszerekre igaz: a weboldalon található egy drogéria elnevezésű kategória is, ahol különböző szépségápolási és háztartási termékeket találhatunk. Ezekre is igaz az, hogy természetes alapanyagokat használtak fel a gyártásuk során. Ebből a kategóriából is rendszeresen rendelni szoktam magamnak. Az egyik általam használt termék egy öko mosogatógél . Kiváló választás azoknak, akiknek fontos a környezetük, mert ez a termék 100%-san képes biológiailag lebomlani. Ráadásul az én kezem mindig is nagyon érzékeny volt a vegyszerekre, de ezzel a termékkel még sosem volt ilyen problémám, mert nagyon kézkímélő.

Nagyon megérte számomra hosszútávon rendelni erről a weboldalról. Nem csak az egészségem miatt, hanem a pénztárcám miatt is. Az oldalon ugyanis egy jutalmazási rendszer lép érvénybe, valahányszor rendelünk onnan. Ezt mindig érvényesíthetjük is a következő vásárlások alkalmával.

A Biocity egyébként nem csak webshoppal rendelkezik, hanem egy üzlethelységgel is. Abban az esetben, ha valakinek szimpatikusabb megoldás a személyesen történő vásárlás, ezzel a lehetőséggel is élhet. Természetesen a weboldalon történő rendeléstől sem kell félni, mert minden fontos információt megkaphatunk a vásárlási és a szállítási folyamatokkal kapcsolatban. Nekem még soha semmilyen problémám nem adódott az internetes vásárlásnál.