Egy Németországban élő barátnőm ajánlotta az annataska.hu webshopját

Már régóta keresem a tökéletes táskát a mindennapjaimhoz, de egészen eddig nem jártam sikerrel. Aztán beszéltem egyet Natival, aki már pár éve kinn él Németországban, és elég ritkán jön haza, hogy találkozhassunk. Mikor előkerült a táskakeresési dilemmám, egyből nagyon készséges volt, és ő ajánlotta, hogy nézzek körül az annataska.hu webshopjában. Ő sajnos most már nem nagyon tud tőlük vásárolni, mert külföldre sajnos nem szállítanak, de még mindig nagyon jó állapotban van az a táska, amit legutoljára tőlük rendelt, és azt még jóval azelőtt vette, hogy kiment volna. Ez azért elárul valamit a minőségükről szerintem.

Szóval ez alapján egy percet sem haboztam megkeresni ezt az oldalt, legalább egy körül nézés erejéig, de természetesen ennél azért nagyobb elvárásaim voltak. Egy olyan válltáskát kerestem, amit szinte mindenhova magammal vihetek a hétköznapokban, szóval elég nagy ahhoz, hogy minden fontos dolgom beleférjen, meg esetleg még nagyobb iratok és hasonlók is a munkám miatt. Mivel munkába is terveztem vinni, ezért sajnos az Anekke nagyon csinos, de nekem kicsit extra megjelenése nem talált nálam vásárlóra, de olyanoknak, akik nem félnek a ki- feltűnéstől, mindenképp ajánlom.

Én inkább egy egyszerűbb Bugatti, vagy Tamaris táska között ingadoztam, mindkettő gyönyörű volt, és a márkából és árból ítélve nem tartottam valószínűnek, hogy mondjuk két-három év múlva újat kelljen belőle vennem. nem, sokkal valószínűbb, hogy ezt majd 6-8 év múlva kell esetleg lecserélni. Persze az lehetséges, hogy mondjuk a cipzárja bemondja az unalmast, de nem feltételeztem egy ilyen minőségű táskáról, plusz van annyi kreativitásom, és kézügyességem, hogy varrjak bele egy új cipzárat (igen, nem egyszerű, speckó tű kell hozzá, de megoldható, és sokkal olcsóbb, mint új táskát venni).

Szóval a végén egy viszonylag nagyobb méretű, kék Tamaris válltáskát vettem, ami 30%-kal le volt árazva, így tíz ezer forintot sikerült megspórolnom rajta. Nagyon örültem neki, ráadásul a szállítás is nagyon gyors, és viszonylag olcsó volt, tekintve, hogy általában az online vásárlások szállítása minimum 1500 forintba kerül, itt viszont csak egy ezrest kell fizetni, mindegy hogyan rendeled: pick pack pontra, vagy házhoz. Lehet fizetni előre utalással, és utánvéttel is, és ez utóbbiért nem kell plusz kezelési költséget sem fizetni, így tényleg csak a te kényelmed határozza meg, melyik módot választanád. A szállítás maga 1-3 nap egy termék rendelése esetén, és 1-5 nap több termék rendelésénél. Ebben semmi meglepő nincs, és sokkal gyorsabb, mint a legtöbb futárszolgálat.

Hogyha esetleg nem lennél elégedett a kapott termékkel, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen 14 napon belül visszaküldheted a terméket, és visszakapod a vételárat. Ilyen táskák esetében az a pár ezer forint, amiért visszaküldöd a terméket, igazán nem sok, inkább ez, minthogy kiadj több tízezer forintot egy olyan táskáért, ami aztán évekig porosodik a szekrényben használatlanul. Ami pedig extra jó, főleg, ha másnak is szeretnél esetleg innen táskát venni, vagy többféle táskára lehet szükséged rövid időn belül, akkor regisztrálj a hírlevelükre. Így nem csak értesítéseket kapsz a legújabb kollekciókról, akciókról és kuponokról, de pontokat is, amiket aztán vásárlás során felhasználhatsz. Sőt! Akár már az első vásárlásodnál is.

Én nagyon elégedett voltam a Tamaris táskával, amit választottam. Bőven volt benne hely mindennek, és valószínű, hogy még nagyon-nagyon sokáig tudom majd használni. Ha te is strapabíró, divatos táskát szeretnél magadnak, nézz körül az annataska.hu kínálatában. Átlátható, könnyen kezelhető, és sokszínű. A márkák pedig magukért beszélnek. Remélem ti is épp annyira meg lesztek vele elégedve, mint Nati meg én.