Éljen a csodajáték: Supermag az új kedvenc

Nem annyira szeretem, hogy a tesómék kiköltöztek Németországba, pedig már évekkel ezelőtt történt. Egyszer csak gondoltak egyet, és már kint is voltak, nem kérdeztek semmit és senkit, csak bejelentették. Azóta már megszoktam, de még mindig nem jó érzés, hogy ilyen messze vannak, Főleg, hogy már mind a kettőnknek van gyereke, akik nagyjából egy idősek, és nagyon jól kijönnek egymással. Kár, hogy nem tudunk velük többet találkozni.

Viszont évente azért kétszer, vagy háromszor összejön, és az mindig nagyon szuper. Ilyenkor a gyerekek óriásit játszanak egymással, mi pedig rengeteget beszélgetünk, és nevetünk. Minden alkalommal szoktunk ajándékot vinni a tesóm kisfiának, elvégre mi vagyunk a keresztszülei, és ha már ilyen keveset látjuk, szeretjük meglepni.

Mivel már 5 éves, egyre több a lehetőség, aminek örül, de én olyan dolgokat szeretek venni neki, meg a sajátomnak is, ami hasznos, és fejlesztő hatású játék. Nekünk már volt itthon Supermag, így nem is volt kérdés, hogy neki is ezt fogunk vinni. Egy nagyszerűjátékról van szó, mágneses végű pálcákból és golyókból áll, amiből építeni lehet. Szeretem az ilyen játékokat, mert nagyon segítik a kreativitás fejlődését, és jól leköti a fiúkat. Mivel mi az esetek 90%-ában a játékwebshopról szoktunk játékokat rendelni, így ezt a Supermagot is innen szereztük be. Nagyon szeretem ezt az online áruházat, mert szuper széles a választékuk, gyorsan kiszállítanak, és mindig kifogástalan a minőség. Ráadásul, ha fizikai játékboltba megyünk be, ott tuti, hogy nem tudunk célirányosak lenni, mert mindig meglátunk valami szupert, ami bekerül a kosárba, így viszont kiválasztom, amit szeretnék, megrendelem, és pár napon belül hozza is a futárszolgálat.

Szóval így tettünk most is, kivittük a Supermagot a tesóm kisfiának, aki igazán, szívből örült neki, és annyira szuper kis építményeket gyártottak az én fiammal együtt, hogy el sem akartam hinni. Csak ámultunk és bámultunk, hogy milyen ügyesek és milyen kreatívok, ezek a relatíve kicsi gyerkőcök. Több napon keresztül lefoglalta őket ez a csodajáték, mi pedig a tesómmal tudtunk addig egymásra koncentrálni, és bepótolni az egymás társasága nélkül töltött időt.