Ez a nyomtató patron az én szívemet is megdobogtatta

Annyi féle-fajta oldalon próbálkoztam már a társkereséssel… Egészen egyszerűen úgy tűnik, szerencsétlen vagyok a férfiakkal. Pedig sokszor érzem nagyon magányosnak magam, és ilyenkor jól jönne, ha lenne valaki mellettem. A barátnőim többségének biztos párkapcsolata van, sokukat eljegyezték már, páran férjhez mentek, sőt, néhányuknál már nem is egy, hanem két vagy három lurkó szaladgál a családi házban. Én meg csak ülök egyedül, nézem a tévét, mint a rossz amerikai filmekben: ölemben pattogatott kukoricával, mellettem zsebkendővel. Zabálom a csokit, és siratom a magányomat.

Pedig jófej csaj vagyok, szerintem vicces lenne mellettem az élet. Sok fiús tevékenységet is szeretek, például oda vagyok a számítógépes játékokért. A kedvencem a World of Warcraft, bár ehhez is fűződik egy kedves sztori. Egy kedves ismerősöm például úgy ismerte meg a párját, hogy össze kerültek játék közben. Online elkezdtek beszélgetni, az online ismerkedésből személyes találkozás lett, majd szerelem, később boldog párkapcsolat. Ma pedig már férjként és feleségként köszöntik egymást minden reggel…

Velem ez miért nem fordul elő soha? Épp ezen tanakodtam, miközben otthoni nyomtató és belevaló patron után böngésztem egykedvűen a neten. HP nyomtatóval rendelkezem, nagyon megszerettem ezt a márkát. Hűséges típus vagyok (látjátok, és ennek ellenére sem akar ismerkedni velem senki!), sosem vennék más nyomtatót, csak HP-t. A belevaló tintapatront egy internetes oldalról rendeltem meg, amit a random keresgélés közepette találtam. Nem is figyeltem igazán, teljesen máshol kalandoztak a gondolataim, szinte automatikusan nyomtam rá a megrendelés gombra.

Mikor azonban elkezdtem használni a nyomtatóba rendelt patront, nagyon elégedett voltam a nyomtatás minőségével. Eszembe jutott, talán érdemes lenne visszakeresni és lementeni az oldal címét, ahonnan rendeltem! Ahogy böngésztem a keresési előzményekben, gyorsan rá is akadtam: https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron. Igen, ez az! Olyan nagyon megörültem a pozitív keresési eredménynek, hogy azon nyomban le is mentettem a linket a kedvencek közé.

Gondoltam magamban, ha már így ismét rátaláltam erre az oldalra, kicsit jobban szemügyre veszem magamnak. Ahogy folytattam a keresgélést a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron oldalon, egyre inkább meg voltam elégedve azzal, amit találtam. Sőt, az igazat megvallva, sehol máshol nem láttam ilyen széles választékot HP nyomtatókhoz való tintapatronokból! Gyakorlatilag mindenféle típusú nyomtatóhoz lehet itt patront kapni. Volt Business Inkjet, Designjet, Deskjet, Officejet, és még sorolhatnám… És az egyes kategóriákon belül is mennyi típus! Soha ennyi tintapatronnal nem találkozta még más oldalakon. Egyszerűen elképesztő! Ráadásul az áruk is igen kedvező! Ha ugyanis két terméket vásárol az ember, máris számíthat kedvezményre. Három darab termék vásárlása esetén pedig még többet engednek az árból! Ami pedig ennél is jobb, hogy nem elég, hogy nagyszerű, akciós áron adják a termékeket, de még a kiszállítás is ingyenes! Láttatok már ilyet? Ti találkoztatok máshol ilyen jó árképzéssel? Ráadásul az akció abszolút nem megy a minőség rovására, sőt! Ahogy említettem, teljesen ledöbbentem a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/hp-patron oldalon találtam tintapatron minőségén, nem is rendelhettem volna jobb helyről! Hirtelen olyan hatalmas öröm költözött belém, amit régen éreztem. Istene de jó a sok szomorú gondolat mellett valaminek végre örülni egy kicsit! Azt persze sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd egy tintapatron fogja elrabolni a szívemet… De hát, a mai világban már bármi lehetséges, ugyebár! Hiszen ha azon sem csodálkozunk, hogy két ismerősöm egy számítógépes játékon, online ismerkedik össze, akkor ez miért lenne bármivel is furcsább?