Gyermekkori élmények ajándékba

A bátyám egy év után nemsokára hazajön Hamburgból, és ami a legjobb az egészben, hogy hazahozza barátnőjét, Emmát is, akivel élőben még sosem találkoztam. Nem csoda, hogy nagyon készülök az érkezésükre, és arra gondoltam, hogy meglepem Emmát egy különleges ajándékkal.

Skype-on már többször beszéltünk egymással, de hát az mégsem olyan, mint személyesen. Olyan, mintha már ezer éve ismerném, annyit tudunk csacsogni egymással. Ez persze jól jött, mikor eldöntöttem, hogy egy különleges meglepetéssel köszöntöm majd a családunkban. Nem kellett sokáig gondolkodnom a legszuperebb ajándékon. Egyszer mesélte, hogy gyerekkorában mindig Bajorországba jártak nyaralni, egy Bad Kissingen nevű helyre, egy fürdővárosba. Voltak itt szökőkutak, rózsakertek, hatalmas parkok és, ami számára a legfelejthetetlenebb volt, az egy különleges, gyógynövényes masszázs, amit a hoteljük ajánlott fel nekik ajándékba. Azóta is emlegetik a szüleivel együtt, így úgy gondoltam, hogy én is valami ilyesmivel szeretném meglepni.

Sokáig keresgéltem, mire megtaláltam a tökéletes szalont, ez pedig a  karmathaimasszazs.hu. Hisz fontos volt, hogy Emma többféle masszázs közül választhasson, itt pedig tényleg van minden, ő döntheti majd el, hogy mit is szeretne. Választhatja a tradicionális thai masszázst, ruhában, szárazon, ha fáj vagy görcsöl valamije és szeretne ellazulni. Vagy választhat hát-, nyak- és vállmasszázst is, attól függően, hogy fáj-e valamije. Bár úgy tudom, hogy semmi baja nincs, így szerintem valamelyik olajos masszázst fogja választani. Például a kókuszosat, amit már elképzelni is maga a boldogság. Hisz a kókuszolaj pillanatok alatt beszívódik a bőrbe, így ápolva és táplálva azt. Teljesen természetes és adalékanyag-mentes, ami azért a mai világban nagyon fontos, hisz egyáltalán nem mindegy, hogy milyen dolgokat kenünk magunkra. Vagy ha Thaiföldön szeretné érezni magát, akkor választhatja a gyógynövényes masszázst is, amit egy több ezer éves recept alapján készült keverékkel végeznek. Szerintem ez az egyik legjobb, hisz a gyógyító érintés mellett az illatok is jó hatással vannak a szervezetre. Biztos, hogy egy ilyen masszázs után sokkal energikusabb, boldogabb az ember lánya. Van olyan masszázs is, melyet meleg olajjal végeznek, amit már elképzelni is klassz, főleg a hideg, téli napokon eshet jól a meleg olajos masszázs a fáradt, kiszárad bőrnek.

De végül is ezt majd ő eldönti, ha végre hazajönnek. Az biztos, hogy feladom neki a leckét, hisz a karmathaimasszazs.hu oldalon nagyon sokféle lehetőség közül választhat, ha én ilyen meglepetést kapnék, biztosan gondolkodnék egy ideig, hogy melyiket is válasszam. Még az is lehet, hogy közös program lesz, és a végén a bátyámmal megy majd el egy páros masszázsra. Lehet böngészni a sok-sok különleges masszázs között, ebben viszont nem szorul majd segítségre, hisz a karmathaimasszazs.hu honlapon angolul is végig nézheti a kínálatot, hogy könnyebb legyen dönteni, de ha ez alapján nem sikerül, akkor majd személyesen, a helyszínen. Amiből egyébként kettő is van Budapesten, sőt, minden nap nyitva vannak este fél 10-ig, hogy mindenki idejébe beleférjen egy kis lazítás, felfrissülés.

Bármelyiket is választja majd Emma, biztos, hogy felfrissülve, kisimulva, energikusan lép majd ki a luxusszalonból. Bad Kissingen egyébként gyönyörű, én pedig remélem, hogy ezzel az ajándékkal egy kicsit visszaidézem majd Emma gyermekkorát és az ott töltött nyarak emlékét, hisz tényleg csodálatos a hatalmas, régi épületeivel, a gyönyörű, virágszőnyeggel borított parkokkal és a hangulatos kis utcácskákkal.