Kismama fotózás az egyik legjobb fotóssal

Nagyon sokáig Németországban éltünk és ott próbáltuk meg kialakítani a saját kis életünket. Azonban arra kellett rájönnünk, hogy nem igazán tudjuk otthon érezni magunkat. Ekkor úgy döntöttünk, hogy családot inkább egy olyan helyen szeretnénk alapítani, ahol teljes mértékben jól tudjuk érezni magunkat. Ezért pár év múlva haza is költöztünk. Nem volt egyszerű újra kiépíteni itt is az életünket, de azóta sem bántuk meg ezt a döntésünket.

Amikor várandós lettem, akkor szerettük volna megörökíteni ezt a pillanatot. Ezért elkezdtük megnézni a kismama fotózás árakat. Nagyon sok olyan fotóst találtunk, aki vállal kismama fotózást is, ezért a képek és a kismama fotózás árak voltak a döntő szempontok.

Végül Szoboszlai Krisztire esett a választásunk. Az ő honlapján már egyből látszott, hogy nagyon profi, igényes, és fontos számára a kiváló munkavégzés. Miből láttuk ezt?

Egy nagyon igényes honlappal rendelkezik, ahol a színek és a kinézet teljes harmóniában vannak. Nagyon sok hasznos információt tartalmaz a weboldal, ezért ha kíváncsi vagy a fotózás részleteire, akkor minden fontos információt megtudhatsz már a honlapon is. Mindemellett pedig nagyon könnyű a használata, ezért pár kattintással mindent megtalálsz, amit keresel. Nagyon sok referencia képet is lehet találni az oldalon, amiknek köszönhetően egyből el tudod dönteni, hogy szeretnél-e vele dolgozni.

Szoboszlai Krisztinek van egy sajátos stílusa. Ha ez tetszik neked, akkor tökéletes választás lehet. Amennyiben nem unalmas képeket szeretnél készíttetni, akkor mindenképp érdemes lehet megnézni Kriszti képeit.

Ha nem kismama fotózásra lenne szükséged, akkor is áll a rendelkezésedre. Többfajta fotózást is vállal ezen kívül: művészi, glamour, portré, gyermek, családi, esküvői, jegyes, élményfotózás, fine art gyermek/felnőtt fotózás. Amennyiben ezek közül valamelyikre szükséged lenne, akkor ne habozz és nézd meg mielőbb a képeit. Ha tetszik, amit látsz, akkor pedig foglalj hozzá időpontot, hogy biztosan legyen hely a számodra.

Az őszi és téli szezonban érdemes lehet időben bejelentkezni, hiszen ilyenkor már gyorsan fogynak a helyek.

Legyen nagyszerű élmény számodra is a fotózás. Válaszd Szoboszlai Krisztit, hogy a legjobb képek születhessenek rólatok!