Németországi nyaralásom során lett új hobbim

Mégpedig a szappankészítés és egyéb kozmetikumok, krémek készítése. Nagyon klassz kis házi készítésű kozmetikumokat hoztam haza Berlinből, a férjem pedig feldobta, hogy ezt én is megtudnám csinálni. Kerestem is hozzá egy honlapot, ahol találok ehhez szükséges információkat és eszközöket, alapanyagokat. 

Melt & Pour kecsketejes fehér szappanalap 1 kg | Humanity Áruház – Ezt az oldalt dobta át végül egy barátnőm, aki szintén szokott így kézműveskedni. Ez a webshop házi készítésű kozmetikumokhoz és krémekhez árul alapanyagokat és eszközöket, méghozzá kiváló minőségben. Egyből, ahogy küldte a barátnőm szét is néztem rajta. A Melt & Pour kecsketejes fehér szappanalap 1 kg | Humanity Áruház linken a kecsketejes szappan alapanyaghoz jutottam, amit először szerettem volna elkészíteni, mivel nagyon jó a bőrnek.

Meglepődtem, hogy nem csak a terméket tudom megrendelni, hanem egy elkészítési javaslat is van a szappanhoz, mint egy recept, lépésekre lebontva. Továbbá több klassz, hasznos infót is leírt a honlap az alapanyagról. A termék alatti sok pozitív vásárlói visszajelzés is megerősített abban, hogy ezt a terméket keresem, és innen szeretném megrendelni.

Alig várom, hogy elkészítsem, és kipróbáljam a saját szappanom. Nagyon pozitív a véleményem erről az oldalról, mert ez nem csupán egy webshop, több annál. A vásárlás folyamata is, a fizetés is, és a szállítás is simán ment, minden gördülékeny volt. Már ki is néztem, mit csinálok legközelebb!