Nyugati színvonalú marketingszolgáltatás

Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy fiatalkoromban egy német egyetemen tanulhattam programozást és később vállalkozástudományt is. Ez igazából nem az egyetemek minősége miatt számított, mert úgy gondolom, hogy a magyarországi felsőoktatás is nívósnak számít. Sokkal inkább arról van szó, hogy Németországban kiépíthettem egy nagyon erős kapcsolati hálót, ami a magánéletemben és az üzleti karrieremben is nagy segítség volt. A feleségemmel például a Stuttgarti Egyetemen ismerkedtem meg egy közös kurzuson, akivel már két közös gyermekünk is van. Tehát elmondhatom, hogy Németországnak sokat köszönhetek.

Mi egyébként Magyarországon élünk, de egy olyan üzletet viszek, ami miatt rendszeresen el kell járnom Németországba és Ausztriába. Sok olyan német üzleti partnerem van, akikkel még egyetemistaként ismerkedtem meg. Egy ilyen partnerem vállalkozásának a webshopját volt szerencsém látni pár hete. Egészen modernnek hatott a számomra, mert tele volt olyan megoldással, amit a magyar weblapokon ritkán látok. Úgy döntöttem, hogy nekem is szükségem van egy ilyen minőségi internetes felületre.

Szerencsére találtam egy magyar céget, akik képesek ezt a nyugati színvonalat átültetni egy weboldalba. A Keresőben Első szolgáltatóról van szó, akiknek a weboldalát böngészve, egyre biztosabban éreztem azt, hogy ők fogják jelenteni a megfelelő választást a vállalkozásom sikerének a szempontjából.

Minden azzal kezdődött, hogy felvettem velük a kapcsolatot telefonon, amit rövidesen egy személyes megbeszélés is követett. Itt rengeteg kérdést tettek fel nekem a vállatommal és annak a céljaival kapcsolatban. Ezek nem felületes és egyszerű kérdések voltak, hiszen teljesen belementek a részletekbe is. Itt tudatosul bennem igazán, hogy egy igazán profi és lelkiismeretes csapatra esett a választásom. Ezek után nem is volt kérdés, hogy szeretnék a partnerükké válni.

Az alapvető cél természetesen mindig a profit növelése, aminek az egyik legjobb módja a különböző online marketing eszközök bevetése. Ez a szolgáltató valamennyi ilyen eszközzel rendelkezik, köszönhetően a tapasztalatuknak és a kiváló szakembereiknek.

Némi tervezés és kutatói munka után arra jutottunk, hogy elsősorban az organikus keresések során lenne szükséges kerejobb helyezéseket elérnem. Bizonyos kulcsszavakban már erős volt a cégem, de maradt még jó pár olyan fontos kifejezés, ahol a vállalatom még csak az első oldalon sem tudott helyet szerezni magának.

Tennék itt egy kis kitérőt, ha már szóba jöttek a kulcsszavak. Én azt hittem, hogy tisztában vagyok az összes olyan kifejezéssel, amik fontosak lehetnek a vállalatomnak a találati listákat tekintve. A Keresőben Első azonban felnyitotta a szememet, hogy ez bizony koránt sincs így. Voltak itt bőven olyan szinonimák vagy összetett kifejezések, melyekre jóval nagyobb volt az érdeklődés, amint az eddig figyelt kulcsszavaimra. Igazán hálás lehetek, hogy erre rávilágítottak, mert már önmagában ez az információ is hatalmas lépést jelentett a vállalatom számára.

Miközben a meghatározott kulcsszavakkal elkezdték a munkát, további javaslatokat is tettek a weboldalammal kapcsolatban. Kiemelték, hogy a tartalommarketingben is bőven lehetne erősíteni, ezért azt javasolták, hogy érdemes lenne indítani egy blogot. Ebben olyan szakmailag helytálló cikkek kerülnének, melyek a látogatók számára értékes információval bírnak, ugyanakkor a keresőmotorok szemében is értékesek.

Az együttműködésünk már fél éve tart és nyugodtan elmondhatom, hogy már ennyi idő alatt is rendkívüli eredményeket sikerült elérnünk. Az oldalra látogatók száma komoly növekedésnek indult, de ezen kívül még a vásárlások száma is egyre nagyobb. A vállalatom több profitot termel, mint régebben, amit ennek a rendkívüli szolgáltatónak köszönhetek.