Úton Németországba: végig a Laumar InstanTENSE Plus volt a téma

Tegnap érkeztünk Németországba két barátnőmmel. Mondhatnám, hogy hónapok óta terveztük, de nem így történt. Múlt héten gondoltunk egyet és leszerveztük az egészet. Münchenben lakik másodunokatestvérem és családja, akikkel egész jóban vagyok, így meg tudtam velük beszélni, hogy náluk szálljunk meg pár napot.
Az volt a tervünk, hogy körbejárjuk a várost, jó söröket iszunk és finom bajor kolbászt eszünk. A pasikat direkt otthon hagytuk, hogy igazi csajos hétvégét tudjunk csapni. Néha ilyen is kell. A pasik elfelejtése már attól fogva jól ment, hogy felszálltunk a München felé tartó vonatra. Szétpakoltunk a vonaton, ahogy azt kell, kipakoltunk mindenféle kis szendvicset, üdítőt és ment a pletyi ezerrel mindenről is. Egyébként nem tartom magunkat annyira tipikus libáknak, hogy kenceficékről beszélgessünk órákat, de valahogy most mégis szóba kerültek a ránctalanítók. Beütöttük hát a keresőbe, hogy “ránctalanító krém” és “szem alatti karikák eltüntetése”. Jó pár oldalt áttekintettünk és amiről volt tapasztalatunk (hát szerencsére saját még nem sokról volt…, újkeletű problémáról van szó) megosztottuk egymással. A nagy témázgatás közben ráakadtunk interneten a Laumar InstanTENSE Plus krémre, ami a leírás szerint percek alatt simább és feszesebb bőrt ígér.

Laumar InstanTENSE Plus GYIK

Az én mobilomon volt a legjobb az internet, ezért én közvetítettem a többieknek, amit olvastam a szérumról. Rákattintottam a GYIK (gyakori kérdések) menüpontra, hogy egyből a lényegi kérdésekre kaphassunk válaszokat.

Rögtön egyből az volt az első kérdés, hogy lehet-e sminket viselni a krém használata után. Ez talán a két barátnőmnek releváns kérdés volt, ők rögtön elkezdtek vitázni rajta, hogy ez hogy is van a többi krémnél, de engem nem nagyon érintett a dolog. Nem szoktam sminkelni magam. Félbe is szakítottam őket, hogy ne drámázzák már túl az egészet, olajmentes sminket lehet használni és kész. A legjobb pedig az ásványi por alapú.

A következő kérdés arra vonatkozott, hogy lehet-e használni hidratáló krémet a Laumar InstanTENSE Plus mellett. Ahogy olvastam maga a szérum is tartalmaz hidratáló összetevőket, így szinte felesleges, sőt a kezelt felületen nem is szabad. Itt is kiemelték az olajmentes hidratálók használatát, és hogy ha mégis használnánk más krémet, akkor először a hidratálót vigyük fel (az arc egyéb részeire) és csak azt követően a szérumot. A két krém felvitele között teljen el legalább 20 perc. Micsoda szabályok! Viszont jobb betartani, ha szép végeredmény szeretne az ember…

Meddig tart a hatása? Ez a kérdés volt a számunkra legérdekesebb. 3-5 percet kell várni a felvitel után, mozdulatlanul. Fontos, hogy előtte precízen meg kell tisztítani az arcot mindenféle kosztól és sminktől. Elvileg az 5. perctől már látható a változás és bőrtípustól függően 6-10 óráig tart.

A szem alatti karikák eltüntetésében úgy nevezett Eyeseryl® peptid és BioSkinUp™ Contour 3R hatóanyagok közreműködnek, bármit is jelentsen ez. A szérum tartós hatása is elérhető rendszeresen használat mellett. Ennek mértéke szerintem szintén bőrtípustól függ.

Hogy milyen rendszerességgel lehet használni? Elvileg 1-2 alkalommal naponta, ami egész sűrű. Azt állítják, hogy a 25 ml-es kiszerelés kb. 60 napra elegendő. Ami nagyon fontos és fel sem merült volna bennem a kérdés: eltömíti-e a krém a pórusokat. Szerencsére nem, hiszen pórusösszehúzó hatása van.

Úgy döntöttünk, kipróbáljuk

Végül úgy döntöttünk, hogy poén lenne, ha mindhárman egyszerre próbálnánk ki és kezdenénk el a használatát, így rákattintottam a “Megveszem most” gombra és leadtam rendelésemet 3 db-ra. Izgatottan folytattuk a beszélgetésünket a témában még egy jó darabig, csak 1-2 óra elteltével tudtunk áttérni másik témára.